Wednesday, August 17, 2011

bazaar ramadhan

letak gambar mamam and minum berwarna warni. suka x?
Bazaar ramadhan sana sini. Korang selalu pergi bazaar area mana?
empunya diri ngidam laksa utara pulak da. uhuhuh.

 Harini cuti, so dapat pergi bazaar a little bit early than usual lah. Orang pun belum ramai lagi, every food still available and served cantik-cantik atas meja kecik tu. But still, KL tetap sesak. pening betul duduk dalam kereta lama-lama. Ada orang bawa berok pergi bazaar siap pakai baju kecik warna hijau lagi. Ingatkan budak kecil, rupa-rupanya berok! Menakutkan betul bila benda tu tarik baju kawan on the way pi kereta tadi.

Puding santik-santik and very colorful. Belum sempat akak-akak tu buka plastic cover, orang dah berkumpul depan stall jual pudding ni. Sebab memang santik pun. Kreatif sunggoh! Tapi xtaw lah rasanya macam mana kan?

berbanyak-banyak bazaar, bazaar manakah yang ada jual jus carrot?
Sudah sekian lama diri ini mencari. Kecewanya.. tak jumpa langsung.
Haritu terjumpa la air color orange-ish ni, tengok-tengok tag tu tulis jagung madu.
Adakah patut. Kalau jagung, letak la color kuning. Petang tadi pergi lah bazaar @ Jalan telawih One, Bangsar. mencari la juga jus carrot, sampai satu gerai ni nampak air color biru, cua teka air apa? Lemon. Eh! Peliknya.

6 comments:

SheNn said...

Macam BEST pulak Bazar tmpat ko ni. Aku tertarik sama puding tu. Kalerful pulak..

esther said...

Iya.. sa pun suka pudding2 tu tapi terlajak berbelanja so, xjadi beli pudding. hahaha.

mr_mrs mikko said...

aissssh, uiii, sa mo cilok ko punya gambar puding tu sbb cantik2... sa kasi kredit juga.. hihi..

nampak sedap bah.

Cinoi Lavigne said...

Wowww i loveee the pudingg.. colurfullll.

esther said...

sila-sila... jual2 gambar pudding...

Miss SheiLa said...

ouchh..love dat puding..heheh